Uncategorized

== Scarica tutte le foto da qui ==

== Scarica tutte le foto da qui ==

  prova

A do të martoheshit me shqiptarë: Ja çfarë thonë serbet?! (Video)

A do të martoheshit me shqiptarë: Ja çfarë thonë serbet?! (Video)

Sipas një hulumtimi të bërë nga OKB-ja, shumica e serbëve dhe shqiptarëve nuk janë të gatshëm ende që të punojnë së bashku apo edhe të jetojnë në të njëjtën rrugë, kurse gati askush nuk është i gatshëm që të kurorëzohet…