Ja si e shpenzojnë fundjavën miliarderët

1851562Ilustrasi-Miliarder780x390

Fundjava është shumë e dashur për të gjithë njerëzit, pasi janë ditët e pushimit dhe të gjithë i presin me padurim.
A është më fundjava koha ku të gjithë njerëzit kanë mundësi të pushojnë, apo ka ngelur thjesht një mit?
A keni menduar ndonjëherë se si e shpenzojnë kohën, ose si e kalojnë kohën e lirë miliarderët e botës?
Duke qenë se ata zotërojnë pjesën me të madhe të parave, a kanë nevojë vërtetë për një ditë pushimi si gjithë të tjerët? Sigurisht që kanë, dhe ja si e kalojnë fundjavë njerëzit më të pasur në planet.
Elon Musk preferon të kalojë kohën me fëmijët e tij
Musk, miliarderi CEO i SpaceX dhe Tesla, ka pesë djem me të cilët thotë se kalon ditët e pushimit.
Jack Dorsey parapëlqen shëtitjen dhe përgatitjen për javën e ardhshme
Dorsey CEO i Twitter dhe Square thotë se e shfrytëzon të shtunën për ecje dhe të dielën fokusohet në reflektimin dhe strategji për të qenë gati për pjesën e ardhshme të javës.
Bill Gates kalon kohë me familjen
Miliarderi i Microsoft thotë se kalon kohë me familjen e tij, zakonisht duke i mësuar të bijës kalërimin.
Mark Cuban thotë se përpiqet të kaloj kohë me fëmijët e tij. Miliarderi thotë se ai dhe gruaja e tij kanë javë me shumë angazhime dhe se në fundjavë tentojnë tu përkushtohen fëmijëve.
Cuban thotë se punon të shtunave në mëngjes derisa fëmijët e tij të zgjohen nga gjumi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *